Windows

Viimein kun pakon edessä joutui siirtymään pysyvästi Windows XP:n pariin, niin samalla otin käyttöön SDL-kirjaston. Tältä ajalta on huomattavasti vähemmän projekteja, kun ammattikoulun LVI-linjalle ja armeijaan siirtymisen sekä aikuistumisen myötä motivaatio ohjelmointiin romahti. Myös lähdekoodit ovat kadonneet kannettavani kiintolevyn moottorin hajoamisen mukana, eikä niistä ole varmuuskopioita. Jos sinulla on jotain näihin liittyvää, niin ota yhteyttä.

Ajelupeli


Lataa Ajelupeli (1549 kB)
Kieli: C/C++
IDE: VC++
Vuosi: 2006
Kirjastot: SDL

Eräs autopeli, jossa yritin mallintaa auton ajettavuutta mahdollisimman tarkasti. Se ei kuitenkaan koskaan tullut hyväksi, eikä se olisi 2D-pelissä ollut mielekästä, johtuen lyhyestä näkyvyydestä. Yritin myös mallintaa mottorin toimintaa virtauksineen, momentteineen ja muine ominaisuuksineen, mutta myöskään se ei koskaan tullut kunnolliseksi.

Maininnan arvoinen on omalla kenttäeditorilla tekemäni ruuduista (tile) muodostuva kenttä, joka käytti ".knt"-tiedostopäätteisiä tiedostoja.

Roolipeli


Lataa Roolipeli (1819 kB)
Kieli: C/C++
IDE: VC++
Vuosi: 2009
Kirjastot: SDL

Eräs keskeneräinen roolipelikokeilu. Tarkoituksena olisi ollut luoda vapaamuotoinen peli, jossa olisi voinut kaataa puita, louhia malmia, rakentaa rakennelmia ja muuta vastaavaa.

Ohjelman vasemmasta yläkulmasta voi nähdä indeksointina hahmon sijainnin sekä maastotyypin, jotka ovat numeerisessa muodossa.

Break Out


Päävalikko (disclaimer)
Kieli: C/C++
IDE: VC++
Vuosi: 200?
Kirjastot: SDL

Jos sinulla on tämä peli, niin olisi todella hienoa, jos ilmoittaisit siitä.

Tämä on Patterimadon jälkeen ehkäpä paras tekemäni peli. Peli ei sinänsä ole erityisen omaperäinen, mutta se on eräitä valmiiksi saamiani projekteja.

Autopeli


Lataa Autopeli (264 kB)
Kieli: C/C++
IDE: VC++
Vuosi: 2005
Kirjastot: DirectX 7

Ostin aikoinaan Opettele DirectX 7 24 tunnissa -kirjan. Sen pohjalta tein tämän autopelin. Tässä pelissä on myös jonkinlainen törmäysmallinnus. Jostain syystä tämä peli ei toimi Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, vaan vaatii vanhemman version.